Esteve, campió i Toledo, subcampió del “Tennis Europe Junior Masters”

El tennista del CT Barcino, Eduard Esteve es va proclamar campió del Tennis Europe Junior Masters en categoria Sub-16 en derrotar al jugador del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, primer favorit de la competició per 6/2 i 6/2.

Esteve, que no figurava com a cap de sèrie, va derrotar en primera ronda al segon favorit, el serbi Laslo Djere per 4/6, 6/1 i 6/4 i a les semifinals es va desfer de l’israelià Or Ram-Harel, quart cap de sèrie, per 6/4 i 6/3.

Per la seva part, Toledo va superar al xipriota Sergis Kyratzis per 6/2, 3/6 i 6/3 en primera ronda i al tercer favorit, l’alemany Maximilian Marterer per 6/2 i 6/2.

Tot plegat, un gran èxit pel tennis català en aquesta prova disputada a la localitat italiana de Napols que reunia als millors del Circuit Tennis Europe Junior. Toledo, que havia finalitzat en primera posició de la classificació i que per això era primer cap de sèrie,  no va poder en aquesta ocasió amb un inspirat Esteve que, desprès d’acabar la temporada en onzena posició de la classificació, va entrar en aquesta competició gracies a les baixes de tres jugadors amb millor rànquing.

Aquest és el premi final per un Eduard Esteve que enguany s’ha convertit en una autèntica revelació gràcies a triomfs com l’aconseguit al prestigiós torneig “Avennire” de Milà i a actuacions com les que el van portar a ser semifinalista de la “Talentum Cup” hongaresa, del “VIII Memorial Nacho Juncosa” i del “VIII Torneig Joan Mir-In Memòriam”

Pol Toledo ha estat l’altre dominador de la temporada amb la consecució de cinc títols internacionals: “Talentum Cup de Budapest”, Torneig de Foggia(Italia), “Mondial Paris Cadets” de la capital francesa, Appel Bowl d’Avilés i el “VIII Memorial Nacho Juncosa” jugat al CIT Cornellà, resultats que el van portar a finalitzar la temporada en primera posició a la classificació del Circuit.

El darrer tennista català en aconseguir aquest títol va ser Marcel Granollers que el va conquerir  l’any 2002.