Notícies

ESPECTACULAR SUPERJORNADA DEL TENNIS CATALÀ

El CM Tennis Vall Hebron, seu del Tennis Català, ha viscut avui una jornada inoblidable amb la celebració de la Superjornada del Tennis Català. Més de 800 nens i nenes d’arreu de Catalunya i han participat en les diferents activitats organitzades per la Federació Catalana de Tennis.

La Jornada donava inici a les 10:00 del matí amb la recepció a tots els participants, que han pogut recollir els welcome packs preparats per a l’ocasió. Puntualment a les 10:30 començaven totes les activitats a les pistes de Vall Hebron amb l’equip tècnic de la Federació i la col·laboració de tècnics de molts clubs de Catalunya.

Durant l’activitat, els nens i nens han rebut la visita a les pistes, dels jugadors professionals que avui no s’han volgut perdre aquesta gran festa. En concret en Marc López, Marcel Granollers, Carla Suàrez, Paula Badosa, Lara Arruabarrena i Albert Ramos, han estat els encarregats de fer gaudir als nens i nenes de 4 a 12 anys que avui han participat en la Superjornada.

Aprofitant l’activitat, s’ha realitzat la presentació del #TEAMCAT, format pels jugadors i jugadores dels Centres de Referència de la FCT i que avui han gaudit una jornada diferent, jugant altres modalitats esportives com el Tennis Platja o el Touch Tennis. La presentació a comptat amb la presència dels jugadors professionals, que a més a més de respondre les preguntes de tots els nois i noies dels Centres de Referència, els hi han fet entrega del Diploma acreditatiu com a membres del #TEAMCAT.

A les 12.00 en punt, a la pista central del CM Tennis Vall Hebron i davant de més de 2.000 persones, en Marc López i Albert Ramos han disputat un entretingut partit amb en Quico Tur i en Francesc Prats, dos dels grans del Tennis Català i membres de l’equip de Tennis en Cadira de Rodes de la FCT. L’anècdota del partit ha estat l’intercanvi d’impressions de Marc López amb el “speaker-àrbitre de cadira”, que ha portat en Marc a  la cadira i a ser substituït per la Paula Badosa.

Al finalitzar el partit, tots els jugadors professionals han realitzat un petit intercanvi de cops amb diversos nens i nenes que han tingut la sort de poder baixar a pista a jugar amb ells!!

La gran jornada ha acabat amb el sorteig de tots els productes cedits i signats pels jugadors així com per HEAD, Patrocinador Oficial de la FCT. El sorteig s’ha realitzat entre tots aquells que durant la Superjornada, han comprat les participacions amb les què s’ha recaptat fons per col·laborar amb La Marató de TV3, que aquest any està dedica a les Malalties infeccioses.

La FCT tenia clar la importància de vincular aquesta activitat amb una de les grans causes que any rere any, uneixen a tota la societat catalana, La Marató de TV3.

 

Share