Notícies

ESPECTACULAR PAPER DEL TENNIS PLATJA CATALÀ A VERA

El passat 6 i 7 de maig, la localitat andalusa de  Vera ha acollit el Màster Estatal de Tennis Platja, així com la 1era edició del Campionat d’Espanya juvenil de la modalitat.

Organitzat per la Real Federación Española de Tenis, amb la col·laboració de la Federación Andaluza de Tenis, i del Indalo Beach Tennis Club, els campionats s’han disputat en unes magnífiques instal·lacions, que compten  amb un total de 22 pistes de tennis platja permanents. Tots els jugadors han destacat el molt bon ambient i el alt nivell organitzatiu d’aquest esdeveniment. Al voltant de 130 participants han pres part tant al Master Nacional, com en el Campionat d’Espanya juvenil en categories sub’18 i sub’14.

 

Espectaculars resultats del #TennisPlatjaCatalà 

MASTER ESTATAL TENNIS PLATJA

Els catalans han fet valer la seva condició de favorits, demostrant de nou el gran moment del tennis platja català.

En categoria masculina, els catalans Gerard Rodríguez i Pol Filella han derrotat a la final masculina als també catalans Martí Magriñá i Víctor Martínez per 7/6 (2) 6/2. Totes dues parelles venien de derrotar en semifinals a dues parelles també catalanes; Alex Moya & Santi PuenteMarc Giros & Gael Rodriguez.

Per la seva banda en categoria femenina, Begoña De Toro i Alba Gamell s’han imposat a Mireia Rebull i Tània González per 6/3 6/0, totes elles representants del tennis platja català.

CAMPIONAT ESPANYA JUVENIL

En la categoria sub’18 masculí el triomf  ha estat pel català Pol Filella i el melillenc Víctor López, que han vençut en la final als canaris Jorge Álamo i Álvaro Machín, per 6/1 7/6 (2).

En la categoria Sub 14, els campions d’Espanya són els melillencs Valentín Volpe i Alejandro Alcalá, i els finalistes els catalans Jordi Vega i Víctor Durán, mentre que  en la categoria Sub 14 femení, es van proclamar campiones les canàries Patricia Álamo i Daniela Rodríguez, superant en la final a les catalanes Anna Costa i Maria Serracanta.

Per tant, paper destacat del nostre Tennis Platja en totes i cadascuna de les categories, destacant als campions del Master; les parelles  Rodriguez & Filella i De Toro & Gamell.

 Felicitats a tots/es!

 

 

Share