Espectacular paper del Tennis Platja Català al Màster Estatal

El passat cap de setmana, la localitat andalusa de  Vera ha acollit el Màster Estatal de Tennis Platja, així com la 2a edició del Campionat d’Espanya juvenil de la modalitat.

Organitzat per la Real Federación Española de Tenis, amb la col·laboració de la Federación Andaluza de Tenis, i del Indalo Beach Tennis Club, els campionats s’han disputat en unes magnífiques instal·lacions, que compten  amb un total de 22 pistes de tennis platja permanents per poder disputar el Master Nacional, com en el Campionat d’Espanya juvenil en categories sub’18 i sub’14.

Espectaculars resultats del #TennisPlatjaCatalà

MÀSTER ESTATAL TENNIS PLATJA

Els catalans han fet valer la seva condició de favorits, demostrant de nou el gran moment del tennis platja català.

En categoria masculina, els catalans Gerard Rodríguez i Santi Puente es van proclamar campions del Màster Estatal. En 3r lloc van quedar classificada la parella Albert Becerra & Aitor Catchot.

Per la seva banda en categoria femenina, Alba Gamell i Alejandra Porteiro van ser finalistes en la categoria absoluta del Màster Estatal.

CAMPIONAT ESPANYA JUVENIL

En la categoria sub’18 masculí el triomf  ha estat pels catalans Pol Filella i Pep Costa. En categoria sub’18 femení, la catalana Eva Fernandez que feia parella amb Carla Marrero, es van proclamar subcampiones en aquesta categoria.

En la categoria Sub 14, els campions d’Espanya van ser els catalans Jordi Vega i Víctor Durán, mentre que  en la categoria Sub 14 femení, es van proclamar campiones les també catalanes Anna Costa i Maria Serracanta.

Per tant, paper destacat del nostre Tennis Platja en totes i cadascuna de les categories!