Notícies

Espanya aconsegueix l’ascens al Grup Mundial de la Fed Cup a Lleida

Al mateix escenari i dos anys després de perdre la seva plaça al Grup Mundial de la Fed Cup, Espanya va tornar a la elit del tennis femení per equips després de derrotar França per 4-1 al Club Tennis Lleida en una eliminatòria que va ser un èxit a tots els nivells i que va tornar a convertir Lleida en capital mundial del tennis durant dos dies.

Lourdes Domínguez va ser l’encarregada de sumar el punt que confirma el retorn a l’elit l’any vinent, després de superar Pauline Parmentier per 6-4 i 6-4. La victòria de la jugadora gallega, al costat de l’aconseguida per Maria José Martínez en el partit anterior van sentenciar un duel que va acabar també amb victòria espanyola en el ja intranscendent partit de dobles.

Espanya torna al Grup Mundial de la Fed Cup dos anys després de perdre la categoria davant Sèrbia també a la capital del Segrià. Els seus possibles rivals en els quarts de final de l’any que ve seran Itàlia i República Txeca a casa, i Bèlgica i Rússia fora. Per la seva banda França, queda fora del Grup Mundial per primera vegada en la seva història.

Share