Notícies

ES CORONEN ELS NOUS MESTRES DEL TENNIS LLEIDATÀ

Les pistes del Club Tennis Urgell han estat enguany l’escenari del Màsters Provincial organitzat per la Federació Catalana de Tennis i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Lleida i el Patrocini de HEAD i Ortopèdia Rubio.

Al Màsters Provincial, del qual s’ha diputat la novena edició, hi participen els vuit millors jugadors de cada categoria, tant juvenils, com absoluts i veterans (+35 i +45). El Torneig s’ha celebrat durant dos caps de setmana, disputant-se les finals el 1 i 2 de desembre. Com ja és tradició, els trofeus per als campions, campiones i finalistes es lliuraran en la propera Gala del Tennis Lleidatà.

Esportivament parlant, el campió absolut, fou el tennista del CN Lleida Jordi Castelló, que va superar en la final a Marc Anelo (Sícoris Club) per 63 63. En categories sènior, nou títol per Josep Talavera (CN Lleida) en +45 superant per 76 (4) 36 (12-10) a Jesús Almarza del Sícoris Club. En sènior +35, victòria per Jesús Almarza sobre Nacho Fontova (CT Lleida ) per 64 63.

En categories juvenils, Mireia Pérez (CT Urgell)  i Dani Martínez (CN Lleida) es van proclamar campions en categoria júnior. Martínez va superar a Marc Anelo per 63 63 mentre que Pérez va ser l la millor del format Round Robin en júnior femení.

En categoria cadet masculí, victòria també per Dani Martínez, després de superar en la final a J.A. Rubio (CT Urgell) per 62 61. En el quadre cadet femení, títol de campiona per Elena Noguero (CN Lleida), que també es va proclamar campiona en categoria infantil, superant a Claudia Puigdevall (CT Lleida) per 63 16 (10-5). Carles Solana (CN Lleida) fou el campió en categoria infantil masculí després de guanyar el seu partit davant el tennista del CN Lleida Ichiro Fontova per 61 16 (10-8).

Meritxell Teixidó fou la campiona de categoria Aleví superant per un doble 60 a Joana Ripoll (CN Lleida). En el quadre masculí, victòria per Alex Oran (CT Lleida) per 61 62 sobre Nil Giménez (CT Urgell)

Finalment, els campions més petits el tennis lleidatà, els benjamins. Títol per Cèlia Torrelles (CN Lleida) després de superar a Aleth Ramis (Sícoris Club) per un doble 40, mentre que en el quadre masculí el títol fou per Victor Palomar (CT lleida) superant a Marc Rojo per idèntic resultat .

 

 

 

Share