Notícies

Es completen dos Campionats de Catalunya per Equips 2011

Tant al Campionat de Catalunya per Equips Júnior com l’Alevi restaven per completar-se amb la disputa de proves que no es van poder jugar en la data prevista per diversos motius.

Per complementar la noticia apareguda en el seu moment cal comunicar que el CST Cunit, segon cap de sèrie, va guanyar la final del Campionat de Catalunya per Equips Júnior Masculí “A” Argent, Trofeu “Lis” Arilla 2011, en imposar-se a la final al màxim favorit, el Cercle Sabadellès-1856 per 4 victòries a 1. L’equip campió va comptar en aquesta final amb els jugadors: Adrian Verano, Giovanni Grieco, Pau Collado, Lucas Lucas i Tommaso Rivellinni

Cal dir que el perdedor d’aquesta final, el Cercle Sabadellès-1856, també  jugarà la propera temporada en categoria “A” Or ja que en l’eliminatòria de promoció va superar al CT Sabadell per 4 a 3.

Pel que fa al Campionat de Catalunya per Equips Aleví Masculí “B i C”, Trofeu Manuel Orantes 2011, el campió va ser el CT de La Salut, màxim favorit,  que va derrotar a la final al CT Lleida, segon cap de sèrie,  per 4 victòries a 1. A la final, disputada a les pistes del CT Lleida,  l’equip campió va comptar amb els jugadors: Arnau Brosa, David Ayguavives, Aleix Martínez, Eric Esclusa, Adrià Gual i Guim Quintana amb Fede Fusté com a capità.

Equip B del CT de La Salut, Campió de Catalunya Aleví "B i C" 2011.

Share