Notícies

ENTREVISTA DE JORDI TAMAYO A TRIBUNA MARCA

El President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, va ser el protagonista de l’entrevista del Tribuna Marca d’aquest dimecres.  En Jordi Tamayo va tenir l’oportunitat d’exposar la situació actual de la Federació, així com dels nous projectes de futur per al tennis català.

En Jordi Tamayo comença l’entrevista parlant sobre la importància “de tornar a ser propers als clubs. La FCT s’ha allunyat dels clubs, i hem de recuperar la proximitat“. Per aquest motiu, s’ha potenciat l’Àrea de Serveis als Clubs, amb “l’objectiu d’atendre les necessitats dels nostres clubs 24h al dia i donar resposta en un màxim de 72h“.  Per a poder donar aquest servei ininterromput, “tots els club afiliats tenen a la seva disposició una persona de referència de la casa, que poden contactar en qualsevol moment a través  del telèfon   600 492 045També per aquest motiu, hem començat ja a visitar als clubs i conèixer de primera mà quines són les seves necessitats i en que els podem ajudar“.

A més a més, en Jordi Tamayo va destacar la importància de “treballar com a central de compres i serveis per a poder obtenir millors condicions generals per a totes aquelles necessitats comunes“.

Un altres dels aspectes importants del nou projecte federatiu, és la socialització del tennis. En aquest sentit, destaca que “hem d’apendre com el padel ha popularitzat l’esport, aconseguint que el joc fos ràpid en el temps, jugant 2/3 partits els caps de setmana i jugant en parelles

Un dels vessants imprescindibles de la socilització del tennis, és arribar a les escoles. Aquest projecte, “està actualment a sobre la taula i aviat veurà la llum. Generarem activitats properes i de la mà d’ex-jugadors  que estimen aquest esport, i que estan al nostre costat, com demostra  la presència de Corretja, Carbonell,Carles Costa o Beto Martin en l’homenatge a Jordi Arrese“.

Un altre projecte sobre la taula, és el tennis universitari; “hem de fer el possible per a que els nostres nois/es puguin compaginar estudis i tennis i per tant, valorin l’opció de quedar-se a casa, en comptes d’anar fora. Treballarem per crear un Circuit Universitari“.

Fora de l’àmbit esportiu i centrant-no es la part econòmica, en Jordi Tamayo destaca que “hem de ser capaços de generar ingressos via patrocini. Aixó passa per posicionar la nostra marca, que ara està deteriorada i poder generar retorn a les marques. La FCT, si fos una societat estaria en liquidació, per tant és imprescindible créixer en patrocinis i llicències“. Referent a llicències, es destaca la importància que te donar valor afegit a aquest producte, que vagi més enllà de l’assegurança. “Hem de crear oferta esportiva adient per a tots els públics“.

Finalment, en Jordi Tamayo insisteix en que la nostra missió és donar servei als clubs i promocionar el tennis, i que per tant la FCT, a dia d’avui, considera que la gestió de les instal·lacions no és una prioritat, encara menys en les condicions actuals, “els recursos que invertim haurien d’anar als clubs per a promocionar el tennis, no a generar competència“.

 

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA

 

Share