Notícies

ENS HA DEIXAT JOSEP FERRER PERIS, HISTÒRIC DIRIGENT DEL TENNIS CATALÀ

Un dels grans dirigents del tennis català, Josep Ferrer Peris, ha mort aquest dijous a l’edat de 86 anys. Des de la Federació Catalana de Tennis volem expressar el nostre més sentit condol a la seva família i amics.

Josep Ferrer Peris, va iniciar el seu vincle amb el tennis al Club Tennis Barcino, on de ben petit ja va mostrar la seva passió pel nostre esport. Ferrer Peris, va ser campió de Catalunya en diverses categories juvenils, tant en competicions individuals com per equips. De ben jove, ja va mostrar interès per la gestió i a mitjans dels anys seixanta, es va incorporar a la junta directiva del Club Tennis Barcino.

Poc després, es va incorporar també a la Federació Catalana de Tennis com a membre del Comitè juvenil. Però fou l’any 1975 quan Ferrer Peris inicia el seu vincle com a dirigent a la Federació, convertint-se en vicepresident de l’ens federatiu. L’any 1981, fou nomenat president, càrrec que ostentaria fins l’any 2008. Durant aquests gairebé 30 anys de mandat, Ferrer Peris va modernitzar la gestió de la federació i la va consolidar com a entitat de referència en l’àmbit estatal.

A més a més, Ferrer Peris, fou també membre de diversos comitès de l’ITF i de Tennis Europe.

Jordi Tamayo, en representació de la Federació Catalana de Tennis, va voler transmetre l’enorme tristor per la notícia; “ens deixa un gran dirigent del tennis català; va fer els primers passos per  professionalitzar l’estructura professional de la Federació i va ser dels primers dirigents a dur a terme activitats promocionals per a popularitzar el nostre esport. Sens dubte, el Tennis Català no seria el mateix sense la gran tasca realitzada per ell”.

 

Share