Notícies

EN JOC EL VIII TORNEIG INTERNACIONAL LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Aquest dies es celebra al CT Els Gorchs el “VIII Torneig Internacional Les Franqueses del Vallès”, prova inclosa en el ITF World Tennis Tour. Aquest any, el club ha donat un pas endavant en la dotació econòmica, elevant els premis en metàl·lic a 60.000$. Aquest fet, converteix el Torneig del CT Els Gorchs en el torneig de tennis femení més important de tot l’estat en pista ràpida.

La setmana passada, coincidint amb la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell, el club va presentar el Torneig en l’espai de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en el Village del torneig. L’acte, va comptar amb la presència del Secretari  General de l’Esport i de l’Activitat Física, l’Alcalde de Les Franqueses del Vallès així com amb el Presidents de la Real Federación Española de Tennis i la Federació Catalana de Tennis.

Vàrem aprofitar l’acte, per poder parlar amb el President del Club, en Jaume Marqués. Amb ell, vàrem voler parlar sobre el projecte de futur del Torneig. Ens comenta que” l’objectiu a curt plaç és assegurar, mantenir i consolidar el torneig”, però també tenen molt clar al club els objectius a mig i llarg plaç, que passen per fer créixer la dotació econòmica. El Club “està treballant per a fer créixer el torneig. Serà en el plaç de dos o tres anys però aquest torneig creixerà esportivament i a nivell de dotació econòmica i es consolidarà com a referència del tennis femení a nivell estatal”.

A nivell esportiu i donat el salt econòmic del torneig, “es podrà gaudir de jugadores de primer nivell mundial, TOP 200 WTA, com la catalana Paula Badosa. A més a més tindrem també la presència d’altres jugadores catalanes com Marina Bassols, Guiomar Maristany o Cristina Bucsa. Tornejos com aquest ajuden a que les tennistes catalanes puguin competir a màxim nivell a casa”.

Share