Notícies

Els nous ‘mestres’ del tennis lleidatà

Hugo Palomar (CT Lleida) i Sandra Azorín (Sícoris Club) s’han convertit en els nous campions absoluts del tennis lleidatà de 2017. Les pistes del Sícoris han acollit aquest diumenge 26 de novembre la jornada final del VIII Màsters Provincial-77è Campionat Provincial, que ha coronat els millors jugadors i jugadores de la temporada en totes les categories.

Clàudia Borbón copiaar títols, ha estat Claudia Borbón (CN Lleida) que s’ha proclamat campiona en les categories infantil i cadet derrotant en els dos casos a la tennista del Sícoris Paula Arcarons.

El títol del Gran Premi Ortopèdia de Cadira de Rodes ha estat per Jacob Nadal (Aspid-FCT Lleida) que ha superat en la final a Jordi Torné (FCT Lleida) en el supertiebreak per 6-0, 4-6 i 10-6.

El campionat, pioner i tota una referència ja dins el tennis català, se celebra sota l’organització de la Representació Territorial a Lleida de la FCT i lliurarà els guardons durant la Gala del tennis lleidatà prevista pel mes de març.

Així doncs a la categoria absoluta, el campió masculí ha estat Hugo Palomar (CT Lleida) que ha fet bons els pronòstics fent valer la seva condició de favorit i ha derrotat en la final a Adrià Sáez (CN Lleida) per un clar 6-0 i 6-1

En la final femenina absoluta, Sandra Azorín (Sícoris) ha derrotat per 6-1 i 6-4 a Alba Esteve (CT Lleida).

Per la seva banda, en veterans +45, Natxo Fontova (CT Lleida) ha derrotat Josep Carles Mòdol (CN Lleida) realitzant una gran remuntada que ha segellat al supertiebrak (0-6, 6-2 i 10-6); mentre que a veterans +35 David Cor (CN Lleida) a batut també a Josep Carles Mòdol (CN Lleida) per 7-5 i 61.

Pel que fa als benjamins, el títol masculí ha estat per a Nil Rubio (CT Urgell) que ha vençut en la final Adrià Franco (CT Lleida) per 7-5 i 6-0, mentre que en noies Meritxell Teixidó (CT Lleida) s’ha imposat en un duel molt equilibrat a Joana Ripoll (CN Lleida) per 6-3, 4-6 i 10-7.

En alevins els millors han estat Àlex Oran (CT Lleida) que s’ha imposat a Albert Pedrico (CN Lleida) per 7-6 (0) i 6-3, i Rocío Roig (CT Lleida) que ha guanyat Elena Noguero (CN Lleida) per 6-3, 0-6 i 11-9 en duel molt equilibrat.

El campió d’infantil masculí ha estat Dani Martínez (CN Lleida) derrotant Gerard Pascual (CT Lleida) per 6-1 i 6-2, mentre que en l’apartat femení el títol ha estat per a Clàudia Borbón (CN Lleida) que ha guanyat Paula Arcarons (Sícoris) per un doble 6-3.

El campió de cadet masculí el campió és Marc Anelo (Sícoris) que s’ha imposat a Gerard Farré (CT Urgell) per 4-6, 6-2 i 6-0, i en nois la millor ha tornat a ser Clàudia Borbón (Sícoris) que s’ha adjudicat el títol femení davant Paula Arcarons (CN Lleida) per 7-6 (5) i 6-1.

Finalment, el campió júnior ha estat Ricard Rubio (CN Lleida) que ha derrotat en la final a Icar Caselles (CT Urgell) per 6-2 i 6-4.

Share