Notícies

ELS MILLORS TENISTES TARRAGONINS, ES CITEN A LA PRIMERA EDICIÓ DE LA COSTA DORADA CUP

Els millors tenistes en actiu de la província de Tarragona, de diferents generacions, seran els grans protagonistes de la I edició de la Costa Daurada Cup que  acollirà el Club Tennis Tarragona el divendres  4 de setembre a partir de les 17 hores.

La prova neix de la mà dels joves jugadors de l’entitat Alex Valeriano i Sonia Bozalongo, impulsors de la marca de roba esportiva Hyeres, i Pablo Gor, amb experiència en l’organització d’esdeveniments esportius.

El format d’aquesta competició-exhibició serà molt àgil i atractiu, amb duels que es jugaran amb sets a quatre jocs, super-tiebreak i punts d’or.

La idea és comptar amb dos equips, els Leopards i els Redzebras, molt a l’estil americà, formats cadascun per 10 jugadors de diferents generacions que s’enfrontaran sobre la base de la seva franja d’edat.

«Importem aquesta idea d’equips que als Estats Units és molt habitual», explica Pablo Gor, qui va cursar els seus estudis universitaris als EEUU aprofitant una beca esportiva. «L’objectiu final és promocionar entre tots el tenis en el nostre territori i reunir les millors raquetes de totes les èpoques en actiu. El tenis és un gran esport, a l’abast de tots, i amb aquesta exhibició volem mostrar la seva vessant més social amb alguns dels millors de la província a pista», comenta sobre aquest tema Gor.

Entre els jugadors ja confirmats per a la I Costa Daurada Cup -en aquesta primera edició només hi haurà categoria masculina- figuren entre altres els Jordi Muñoz, Edu Esteve,  exprofesionales i ara tècnics com Eduard Osta i Alex López Morón,  veterans internacionals com Miquel Puigdevall,  entrenadors del propi club com Marc Mas,  destacats jugadors de l’escola del club com Pol del Castell i jugadors del primer equip del club com David Jordà o Pablo Martín.

«Duels entre Osta i Puigdevall o entre Alex López i Mas seran d’allò més espectaculars», expliquen els organitzadors, que treballen per a tancar la llista final dels participants amb altres noms il·lustres del tennis provincial que se sumin a l’esdeveniment.

A part de l’exhibició tenística els més petits tindran l’oportunitat de realitzar un clínic amb els jugadors i entrenadors de la pròpia escola del Club Tennis Tarragona.

El públic assistent participarà en un sorteig de la nova marca de roba esportiva Hyeres, que vestirà els jugadors participants i serà el patrocinador d’aquesta I Costa Daurada Cup. Una marca jove i local que vol portar la moda a les pistes cuidant els detalls i la qualitat.

Portes obertes

Els organitzadors aprofitaran l’esdeveniment perquè la jornada sigui a més de portes obertes per als qui vulguin visitar les instal·lacions del club seguint sempre els protocols COVID i respectant els aforaments establerts que s’acabin marcat per als recintes esportius.

L’entrada, amb aforament limitat, serà gratuïta per a tot els assistents.

Nota de premsa: Costa Daurada CUP

Foto: Club Tennis Tarragona

Share