Els catalans, peça clau dels Equips Espanyols sub-12 a la Copa de Nacions

Els equips espanyols Sub-12, masculí i femení, s’han classificat per a les fases finals de la “Tennis Europe Nations Challenger” que es disputaran a la localitat italiana de l’Algher, pel que fa a la competició masculina i a la francesa d’Ajaccio per la femenina.

L’equip masculí, format integrament pels jugadors catalans, Milà, Güell i Amorós va guanyar tots els enfrontaments disputats a la fase de classificació disputada a la localitat de Salo. Els nostres representants van finalitzar primers del Grup B-2 en derrotar Ucraïna per 2 a 1, Àustria per 3 a 0 i Itàlia per 3 a 0. Posteriorment van vèncer a Hongria, segon classificat del Grup B-1, per 2 a 0.

A l’equip femení, que va jugar a la localitat italiana de Capriolo hi figurava la catalana Júlia Payola, juntament amb Beatriz López i Marta Cañas.

Les nostres representants van finalitzar en segona posició del Grup B-2 en derrotar a Àustria i Moldàvia per 3 a 0 i perdre per 2 a 1 amb l’equip italià.

En el creuament, les nostres jugadores van derrotar a l’equip primer classificat del Grup B-1, Dinamarca, per 3 a 0, aconseguint d’aquesta forma la classificació per a la fase final.