Notícies

Els catalans no van brillar al Campionat d’Espanya Cadet

El tennista del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, no va poder fer valdre la seva condició de primer favorit del Campionat d’Espanya Cadet que es va disputar a les pistes del Real Grupo de Cultura Covadonga, de Gijón.

Toledo va caure als vuitens de final en perdre amb el catorzè cap de sèrie, el valencià Albert Alcaraz per 6/7(2), 6/4 i 7/6(3).

També a vuitens de final va caure derrotat el jugador del CT Barcino, Eduard Esteve, tercer favorit, que va haver d’abandonar per problemes físics davant l’asturià Ignacio Gonzalez desprès d’haver guanyat el primer set per 6/3 i anar perdent en el segon per 5 a 6.

David Biosca (5), Marc Collado i Jaume Pla van perdre en segona ronda mentre que Jordi Massalle (10), Carlos Gonzalez Tarrio, Gabi Polo i David Jordà no van poder superar la primera ronda.

Pel que fa al quadre femení, les coses no van anar millor.

La millor actuació la va protagonitzar la jugadora del CT Barcino, Andrea Làzaro, vuitena cap de sèrie, que va arribar als vuitens de final on va caure derrotada per la murciana Elena Cerezo per 6/4 i 6/3.

La tennista del RC de Polo, Maria Pujol (18) i Aina Hernández, del RCT Barcelona-1899 van guanyar el primer partit per caure derrotades en segona ronda. Pujol va perdre amb la valenciana Anna Montserrat per 6/0 i 6/3 i Hernández ho va fer davant la també valenciana Cynthia del Rey (12) per 6/0 i 7/5.

No van poder superar la primera ronda: Elena Roca, Georgina Segarra, Marta Martínez, Danielle Kinnen, Anna Segarra, Míriam Rosell, Mònica Gonzalez, Laia Hernández i Clàudia Herrero.

El campió masculí va ser, el burgalès David Pérez, segon cap de sèrie, que va derrotar a la final al setè favorit, el canari Jose Antonio Salazar per 4/6, 6/4 i 6/4. En categoria femenina, el títol el va aconseguir la primera favorita, la madrilenya Silvia Garcia que va derrotar a la final a la quinzena cap de sèrie, la també madrilenya Alejandra Starkova per 6/3 i 6/2.

Podeu consultar la totalitat dels resultats en PDF:

Els catalans no van brillar al Campionat d’Espanya Cadet

Share