Notícies

El Vall Parc Tennis, un club amb cor

El proppassat mes de març la FCT va signar un conveni solidari amb Càritas Diocesana de Barcelona amb el suport d’un bon grapat de clubs que immediatament es van afegir a la idea de col·laborar amb una entitat de tant prestigi i de tanta solera en el camp de la cooperació i de la solidaritat.

Fruit d’aquesta col·laboració són actes com el que sota l’eslògan “Clubs amb cor” va tenir lloc a les instal·lacions del Vall Park Tennis ara fa dues setmanes. Va ser una llarga i festiva jornada en la que van participar  més de 150 persones, socis i amics del Vall Parc que van competir amb tennis, pàdel, frontó i domino. Un aperitiu informal i un final de festa a “Luz de Gas” van cloure aquesta jornada solidària.

Abans, però, Lluis Corretja, vicepresident del Vall Parc, va prendre la paraula per agrair al club la cessió de les seves instal·lacions per un fi tan noble i a tots els participants la seva generositat que es va traduir en una recaptació de 3150€ que van ser entregats al responsable de la campanya, Josep ferrer Peris qui, també va parlar per agrair aquesta contribució a una causa tan justa.

Un cop més, la Federació Catalana vol animar als seus clubs a participar activament en aquests aspectes amb qualsevol tipus d’activitat que pugui resultar beneficiosa per entitats del valor social de Càritas Diocesana.

Lluis Corretja presenta l'acte de solidaritat amb Cáritas.

Share