Notícies

EL TENNIS URGELL ACOLLIRÀ PER PRIMER COP UNA PROVA DEL CIRCUIT TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR

El circuit Tennis Europe Junior Tour farà escala per primer cop a les comarques lleidatanes. Del 12 al 19 de novembre, el Tennis Urgell es convertirà en l’escenari d’una de les proves d’aquest circuit de referència dins el tennis de base. Aquest torneig, de categoria sub 16, aplegarà un centenar de participants provinents d’onze nacionalitats diferents. També hi haurà una destacada representació lleidatana formada per 14 tennistes (9 nois i 5 noies). La fase prèvia es disputarà els dies 12 i 13, i els vuit millors passaran al quadre final, que se celebrarà del 14 al 19. L’entrada a aquest torneig serà gratuïta.

El quadre masculí tindrà com a primer cap de sèrie el jugador del CT Barcino Valentín González. El barcelonès ha guanyat aquest estiu tres tornejos del Tennis Europe Tour, concretament al Prat de Llobregat, La Nucía i Benidorm. Víctor Palomar, del CT Lleida, encapçala una nòmina de jugadors lleidatans en la qual també hi figuren els seus companys de club Lande Culleré, Jordi González i Alejandro García, juntament amb Daniel Fraile i Pau Mateo (CN Lleida) i tres tennistes del club amfitrió: Nil Rubio, Eloi Pericon i Nil Jiménez.

Pel que fa a l’apartat femení, el millor rànquing l’ostenta la tennista del CT Barcino Carla Vázquez, per davant la italiana Alice Iozzi i la jugadora del CT Sabadell Anna Orlando.  Per part lleidatana, el quadre comptarà amb dues jugadores del CT Lleida, que són Maria Pardo i Cèlia Torrelles, i amb tres del CN Lleida: Anna Noguero, Paula Nadal i Alejandra Carmona.

Aquest torneig es va presentar aquest dimecres al Castell de Gardeny de Lleida, en un acte en què hi van participar el president del Club amfitrió, Óscar Villaverde; Paco Cerdà, president del consell rector de Turisme de Lleida; Ignasi Amor, regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports; Ferran Accensi, vicepresident quart de la Diputació de Lleida; Lourdes Ravetllat, delegada territorial d’Esports de la Generalitat; José Luis Solans, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Tennis; i Jordi Gort, director del torneig i gerent del Club Tennis Urgell.

 

Share