Notícies

El tennis lleidatà celebra els 25 anys en una Gala molt especial

El Palau de Congressos La Llotja de Lleida tornarà a acollir la gran festa del tennis lleidatà que celebrarà els seus 25 anys d’història. La Gala (anomenada històricament Diada) reunirà el dissabte 8 d’abril a representants de tots els sectors que configuren aquest esport a casa nostra en una tarda-nit plena de premis, sorpreses i que comptarà amb l’actuació de Quim Masferrer, el “Foraster” de TV3.

En les dues últimes edicions la gala ha superat el 300 assistents consolidant-la com una de les festes esportives de referència a les Terres de Lleida.

A més de guardonar els i les millors tennistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), enguany la Diada també retrà un reconeixement a la Selecció Lleidatana, un projecte pioner apadrinat per Albert Costa, distingirà diferents distincions i premis especials. Entre ells, a diferents famílies (germans, pare-fills, etc) que enguany han disputat el Màsters Provincial.

La Diada està organitzada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis.

Programa

  • 19.30 h. – Recepció i aperitiu benvinguda
  • 20.00 h. – Actuació de Quim Masferrer, protagonista del programa “El Foraster” de TV3 (Sala Multifuncional)
  • 21.00 h. Sopar de gala. Lliurament de tots els guardons, premis especials, sortejos de regals i sorpreses (Sala Multifuncional)

BANNER XXV DIADA DEL TENNIS LLEIDA

Share