Notícies

El Tennis lleidatà celebra amb gran exit la seva Diada.

El tennis lleidatà va viure el passat diumenge dia 8 de maig la seva gran festa anual amb motiu de la Diada del Tennis que, una vegada més, va tenir com a escenari la Fonda del Nastasi, que es va vestir de gala per l’ocasió amb la presència de més de 120 persones i un decorat de luxe amb més de 200 pilotes de tennis de totes les mides penjades del sostre. 

Durant el tradicional dinar es van entregar els trofeus als equips guanyadors del Campionat de Catalunya Comarques “Terraferma” , als més destacats de la primera edició del Màsters Provincial Wala que, també, van rebre els vals aconseguits durant la competició per un valor total de 2.500 euros, un DVD amb l’informe elaborat per el Director Tècnic de la Federació Catalana Tennis, Albert Costa i la foto personalitzada que se’ls hi va fer amb ell. 

A més a més, durant la Diada es va fer balanç de l’any tennístic, hi va haver obsequis per als jugadors i es va realitzar el sorteig de nombrosos regals entre els assistents valorats en més de 6.000 euros. Entre els obsequis hi havia, entre d’altres, viatges de caps de setmana, televisors de plasma, aparells de música, mp4, diferents lots de material esportiu i algunes sorpreses més. La festa reuneix un cop a l’any representants de clubs, directius, entrenadors, jugadors, patrocinadors i institucions. El president de la FCT, Francesc Orriols va assistir al dinar acompanyant el Representant a Lleida de la FCT i organitzador de la Diada, Ignasi García.

Gran èxit de la Diada del Tennis Lleidatà 2011.

Share