Notícies

El tennis gironí domina la VII Copa Transpirineus

El CT Figueres va acollir el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre la VII Copa Transpirineus de Tennis que va estar organitzada pel club gironí i la Delegació Gironina de la FCT.

Aquesta competició reuneix des fa set anys els millors jugadors alevins i infantils de les demarcacions de Girona, Lleida, Andorra i Pirineus Orientals i, en ocasions, el d’altres demarcacions catalanes que reben una invitació.

En aquesta ocasió,  la demarcació més llorejada va ser la de Girona ja que va aconseguir el títol en tres de les quatre proves disputades, mentre que la de Lleida va aconseguir tots els subcampionats.

En el quadre aleví masculí, l’equip gironí format per Eduard Güell i Marc Roura va ser els campió en derrotar a la final a l’equip de Lleida, format per Roger Lera i Pep Canyadell, per 3 a 0.

En categoria femenina, les gironines Alba Cortina i Marina Bassols també van assolir el títol en imposar-se a les lleidatanes Yoli Pifarrè i Ares Llobera  per 3 a 0.

Pel que fa a la competició en categoria infantil, els Pirineus Orientals es van endur el títol masculí en derrotar a l’equip lleidatà compost  per  Adrià Abella i Sergi Abellana per 2 a 0.

Finalment, el títol infantil femení va ser novament pel combinat gironí, format per Paula Badosa, Júlia Gutierrez, Júlia Payola i Míriam Garcia que van derrotar a les lleidatanes Mila Milanovic i Natalia Bey.
Aquesta setena edició va ser un èxit total a nivell qualitatiu i organitzatiu, amb prop de 40 tennistes de les quatre demarcacions reunides (Girona, Lleida, Andorra i Pirineus Orientals). El CT Figueres va ser un excepcional amfitrió, oferint tot el necessari perquè aquesta edició fos un èxit.
L’any que ve Andorra agafarà el testimoni, i organitzarà la vuitena edició d’aquesta Copa Transpirineus.

Participants a la Copa Transpirineus.

Share