Notícies

El tennis català, sobre rodes

La flota de vehicles de la FCT s’ha vist augmentada en tres noves furgonetes Opel Vivaro que avui han estat entregades a les territorials de Girona, Lleida i Tarragona.

A l’acte, que s’ha dut a terme a les instal·lacions del BTO, s’ha rubricat també l’ampliació del contracte de patrocini de l’empresa NACEX que ha possibilitat aquest creixement i que referma any rere any el seu compromís amb el tennis català.
L’acord ha quedat reflectit amb l’entrega de claus d’aquests nous vehicles que han dut a terme el Subdirector General de NACEX, Manuel Orihuela i el President de la FCT, Francesc Orriols, en presencia del Director Tècnic de la FCT, Albert Costa.
Per recollir els vehicles han estat presents els Delegats de Tarragona, Pere Lluis Bergadà i el de Girona, Jordi Ibañez, així com els Directors Técnics de les territorials, Carles Coll (Lleida), Ivan Ortiz (Barcelona), Marc Compte (Girona) i Fran Medina (Tarragona). També hi eren presents el Tresorer de la FCT, Javier Gamero el Gerent, Jordi Marín i el Cap de Marketing, Daniel Laga.

Share