Notícies

EL SEGON CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS PROVINCIALS ES CELEBRARÀ AL CLUB DE TENNIS LLAFRANC

La Federació Catalana de Tennis (FCT) celebrarà, el pròxim cap de setmana 28 i 29 de setembre, el 2n Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de tennis que reunirà, en les categories d’aleví i infantil, les 64 millors raquetes del país.

El torneig se celebrarà al Club de Tennis Llafranc (Av. Jesús Serra Santamans n 15-17, Llafranc), de llarga tradició tennística a Catalunya fundat l’any 1974, el qual consta de 17 pistes de terra batuda, ideals per a acollir la competició, a més d’altres instal·lacions esportives d’alta qualitat. Està previst l’inici a les 15:00 h de dissabte dia 28, mentre que les finals es jugaran l’endemà diumenge a partir de les 09:00 h.

Els 64 participants (jugadors i jugadores) són 16 dels millors tennistes de les quatre províncies catalanes seleccionats per l’equip tècnic de la FCT. El campionat de seleccions provincials, el primer dels quals es va celebrar fa dos anys al Club Tennis Reus Monterols, és una de les principals propostes esportives que organitza la Federació. I ho fa, conjuntament amb els clubs d’arreu del territori en el marc del Programa de Tecnificació, cosa que garanteix un seguiment i evolució formativa de forma continuada. La FCT, com no podria ser d’altra manera, té previst organitzar el campionat anualment i amb una seu rotatòria com ja passa enguany.

Les categories d’aleví i infantil -explica el president de la Federació Jordi Tamayoreuneix els nois i noies dels 11 als 14 anys, una edat adient per a l’aprenentatge, tant en conceptes tècnic i tàctics com en valors inherents al nostre esport, com ara l’esforç o la superació entre molts d’altres”. Així doncs –conclou Tamayo- “és la millor fórmula, i al mateix temps aparador, per al tennis català, en aquest cas aleví i infantil”.

Formació: “Descobrim el Tennis” a l’escola

Aprofitant aquest 2n Campionat, la Federació organitzarà, com a mostra, la primera pràctica formativa del projecte tennis escolar “Descobrim el Tennis”. L’objectiu principal és dotar els clubs de les eines necessàries per a introduir-lo progressivament ja des de les pròpies escoles i centres d’ensenyament de les respectives poblacions.

Share