Notícies

EL RCTB-1899 QUEDA FINALISTA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT PER EQUIPS MASCULINS

El RCTB-1899 es va quedar a les portes del títol al Campionat d’Espanya Absolut per Equips Masculins – Copa Orange després de cedir en la final contra el Real Murcia Club de Tenis per un ajustat 4/3 en l’eliminatòria disputada a les seves pistes. En les rondes anteriors, el club barceloní, tercer cap de sèrie del quadre, havia superat el CT València (4/3) i el CT Chamartín (4/1).

L’equip del RCTB-1899, capitanejat per Marc López, va estar format per Jaume Munar, Pedro Cachín, Albert Ramos, Feliciano López, Oriol Roca, Íñigo Cervantes, Daniel Rincón, Pol Martín, Max Alcalà i Alex Martí.

L’equip femení, que també va competir a Múrcia, va cedir a la primera ronda contra l’equip local per 3-1. Van formar part del conjunt femení, capitanejat per Bruno Barrientos: Guiomar Maristany, Ruth Roura, Carlota Martínez, Naroa Aranzabal, Martina Puvill.

Pel que fa a la representació d’altres clubs catalans, el RC de Polo va ser semifinalista del quadre masculí, en cedir contra el CT Múrcia per 4/1. El CT Tarragona i el Cercle Sabadellès van caure en la primera ronda.

 

Share