Notícies

EL RCTB-1899 GUANYA EL CAMPIONAT D’ESPANYA +30, +50 i +80 MASCULÍ

El RCTB-1899 s’ha proclamat campió del Campionat d’Espanya +30  masculí després de superar en la final al Club Tennis La Salut per 5/2. L’equip campió, capitanejat per José Rayo, va estar format per Joan Albert Viloca, Gerard Granollers, Edu Matesanz, Andrés Bóveda, Juan Lizariturry, Àlex Bulvena i Fernando Vicente. En la ronda anterior, el RCTB-1899 havia superat al CT Zaragoza per 4/1. Per la seva banda, el CT La Salut s’havia imposat al RC De Polo per 4/1.

El RCTB-1899 també es va endur el títol del Campionat d’Espanya +50 masculí celebrat a València després de superar a l’equip local per un global de 4/3 a l’eliminatòria. Van formar part de l’equip campió, capitanejat per l’Àlex Torres, Carlos Rodríguez, Juan Albert Viloca, German Loewe, Alejandro Copano, Francesc Castellà, Santiago Tintoré, Juan Pablo Amilibia, Christian Mestres i Gerard Hausmann.

L’equip més veterà del RCTB-1899 també es va proclamar campió de la prova +80. En aquest cas, van superar a Madrid el CT Chamartín per 2/1. Van formar part de l’equip campió, capitanejat per Antonio Durall, Fèlix Serra, Francisco Badosa, Salvador Balil, German Loewe, Pedro Loewe, José Luis Giménez-Salinas, Enric Sanmartí.

Share