Notícies

EL RCTB-1899, CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET PER EQUIPS

El 12 de febrer es van celebrar les finals del Campionat de Catalunya Cadet per Equips Femenins i Masculins – Trofeu J. Ventura “In Memoriam”. El RCTB-1899 es va proclamar campió de la categoria OR tant en el quadre femení com masculí.

En la divisió OR de la prova femenina, el RCTB-1899 “A” va superar en la final, celebrada a les pistes del club barceloní, al CT Girona “A” per 3/1. Meritxell Teixidó, Anna Cabassers, Mar Cabassers i Mar Olmos van ser les jugadores que van formar part de l’equip guanyador. En la divisió ARGENT, l’Emilio Sánchez Club Esportiu, amb Victoria Luo, Mia Lazetic,  Kendra Aidla i Ilzie Reva, va superar al CT de la Salut per 4/0.

En la categoria OR de la prova masculina, el guanyador va ser el RCTB-1899 “A”, imposant-se al CT Barcino per 4/1 amb Keoni Puig, Álvaro Jiménez, José Ignacio Cuevas, Arnau Martínez i Charlie Valentini a l’equip. En la divisió ARGENT, el vencedor va ser el Cercle Sabadellès, que va superar al RCTB-1899 “B” per 4/3, amb Gilberto Bodu, Arnau Ballell, Eric Carne, Alex Carballeira i Nil Sáez.

 

Les imatges de les finals. 

 

 

Share