Notícies

El RCT Barcelona-1899, guanya el Campionat de Catalunya per Equips Júnior Femenins

L’equip Júnior Femení del RCT Barcelona-1899, segon cap de sèrie,  es va proclamar Campió de Catalunya per Equips Júniors Femenins “A” Or, Trofeu “Lis” Arilla, en derrotar a la final disputada a les seves pistes al RC de Polo per 3 victòries a 1.

En el seu camí cap a la final, l’equip campió va deixar fora de combat al CT Andrés Gimeno, a qui va derrotar per 4 a 0 en primera ronda, al CT Sabadell, que va caure per 3 a 1 a quarts de final i, ja a les semifinals, al CE Laietà (4), també per 3 victòries a 1.

El RC de Polo, que no era cap de sèrie, va eliminar al CT Girona per 3 a 1 en primera ronda, pel mateix marcador va superar al CT de La Salut (3), a quarts de final i va sorprendre al màxim favorit, el CT Barcino, al qual va eliminar a les semifinals.

Aquest van ser els resultats de la final:

VICTÒRIES DEL RCT BARCELONA-1899

Patricia Fargas a Sara Burinato per 6/3 i 6/2

Claudia Herrero a Gemma Valls per 6/3 i 6/3

Anna Abadias a Bea García per 6/4 i 6/4

VICTÒRIES DEL RC DE POLO

María Pujol a Miriam Rossell per 6/4 i 6/2.

En categoria “A” Argent, el títol va ser pel CST Cunit, primer favorit de la competició, que va derrotar a la final a l’Atletic Terrassa HC, quart preclassificat, per 3 victòries a 1. A les semifinals, el CST Cunit havia derrotat al CT Lleida i el ATHC al CT Barcelona Teià.

Finalment, cal dir que el CN Lleida es manté en categoria “A” Or en derrotar al ATHC per 3 a 1 en l’eliminatòria de promoció.

Equip Júnior Femení del RCT Barcelona-1899.

Share