Notícies

El RCT Barcelona-1899, Campió de Catalunya Infantil Femení

L’equip femení del RCT Barcelona-1899, segon cap de sèrie, es va proclamar Campió de Catalunya per Equips Infantils “A” Or, Trofeu JA Samaranch,  en derrotar a la final disputada a les seves instal·lacions al màxim favorit de la competició, el Top Ten TC, per 4 a 0.

Per arribar a la final, las campiones van derrotar en primera ronda al CT Urgell per 3 a 1 i en segona al CN Lleida per 4 a 0. Ja a les semifinals, el RCT Barcelona-1899 es va desfer del CE Sánchez-Casal per 3 a 2.

Pel que fa al Top Ten TC, va superar en primera ronda al CT Manresa i en segona al CT de La Salut. A les semifinals, les gironines van derrotar al CT Barcino, tercer favorit, per 3 a 1.

Aquest van ser els resultats de la final:

VICTORIES DEL RCT BARCELONA-1899

 Jil Belen  Teichmann a Aliona Bolsova per 6/2 i 6/2

 Delia Arranz a Marina Busquets per 6/0 i 6/1

 Guio Maristany a Carla Gracia per 6/4 i 6/2

 Cris Tintoré a Elena Jansen per 6/0, 1/6 i 6/0.

 A més de les tennistes que van jugar els partits de la final, a l’equip campió hi figuraven les jugadores: Judith Martínez i Paula López-Fonta, amb David Serrano en funcions de capità.

Pel que fa a la categoria “A” Argent, el títol va ser pel CST Cunit, segon favorit, que va derrotar a la final disputada a les seves pistes al Atlètic Terrassa HC, tercer cap de sèrie, per 3 victòries a 1.

Les campiones de la categoria “A” Bronze van ser les representants del CT Reixach, primeres favorites, que van superar a domicili al CT Vilafranca, quart cap de sèrie, per 3 a 1.

Finalment, el títol de la categoria “B i C”, se’l va endur el CT Barcino, segon cap de sèrie en derrotar a la final, jugada a les seves pistes, al màxim favorit, el CT de La Salut, per 3 a 1.

RCT Barcelona-1899, Campió de Catalunya per Equips Infantils Femenins.

Share