Notícies

El RC de Polo escenari del Campionat d’Espanya per Equips Masculins “A”

Avui s’ha presentat al RC de Polo de Barcelona la 41a edició del “Campeonato de España Mapfre Absoluto por Equipos Masculinos de categoria A” que es disputarà de l’11 al 13 de novembre a les instal·lacions del club barceloní.

El CT Valencia, defensarà el títol aconseguit l’any passat en vèncer al RCT Barcelona-1899 en la final disputada a Madrid, davant d’altres set equips que disposen de grans jugadors.

L’acte de presentació ha estat presidit per José Luis Escañuela, President de la RFET, acompanyat pel representant del RC de Polo, José R. De Gispert i pel President de la FCT, Francesc Orriols.

De Gispert ha agraït a la RFET la confiança dipositada en la entitat catalana i ha mostrat la seva satisfacció per acollir la competició. José Luis Escañuela ha contestat tot dient que per a la RFET és “un regal” poder organitzar aquesta competició en un club tan emblemàtic com el RC de Polo. Per la seva part, Francesc Orriols ha destacat el marc en què es disputarà la competició i ha afegit que els jugadors estan desitjant començar el joc i la seva seguretat en poder gaudir d’un excel·lent nivell de tennis.

A l’acte també han estat presents el capità de l’equip amfitrió, Juan Gisbert i un dels seus jugadors, el rus Theimuraz Gabashvili.

Presentació Campionat d'Espanya per Equips Masculins "A".

Share