Notícies

EL PROJECTE TARRAGONA TENNIS INCLUSIU ES PRESENTA EN SOCIETAT

El Club Tennis Tarragona ha presentat en societat el projecte Tarragona Tennis Inclusiu (TTI). Un projecte únic i innovador a la província amb la col·laboració de CaixaBank i l’Obra Social “La Caixa” i on el seu creador, Lluís Yebra López, espera fomentar i promoure la conscienciació i la inclusió mitjançant l’esport i, en particular, el tennis, especialment el públic més juvenil.

El president de l’entitat tarragonina, Pere Ll. Bergadà, ha destacat la repercussió que pot transcendir en la societat un projecte d’aquestes dimensions: “Mai abans havíem fet un programa d’aquest tipus que pivota sobre l’esport per donar rellevància a l’àmbit inclusiu i és tot un al·licient per a nosaltres. És una iniciativa en la que hi creiem fermament”.

El Programa Tarragona Tennis Inclusiu vertebrarà la seva línia d’actuació en tres pilars fonamentals gràcies a la col·laboració amb la Fundació del Tennis Català, encapçalada per Marina Bronchales, i l’Obra Social ‘La Caixa’. La primera seran sis visites de conscienciació i sensibilització a sis escoles públiques de diferents barris de Tarragona -els propers 14 i 15 d’abril on es faran unes xerrades d’una hora aproximadament a càrrec del tenista en cadira de rodes Quico Tur i de l’entrenador de tennis en cadira de rodes José Luis Montoya. La segona acció es durà a terme el 16 d’abril a les pròpies instal·lacions del Club Tennis Tarragona, on els alumnes de les escoles que hagin rebut les xerrades seran convidats a efectuar diversos tallers per veure i conèixer de primera mà dues de les diferents disciplines del tenis adaptat: el tennis en cadira de rodes i el tennis per a deficients visuals (‘Blind Tennis’).

Una oportunitat única pels més joves per sentir-se tennistes en cadira de rodes per un dia. Finalment, el mateix dia dels tallers inclusius es farà una jornada inclusiva en què diverses associacions, entre les quals es troba l’associació tarragonina ‘La Muralla’ i sota l’empara de la Federació Salut Mental de Catalunya, seran convidades per fer unes jornades de tennis i gaudir d’una exhibició de tennis en cadira de rodes. Tanmateix, una de les altres activitats que es realitzaran en aquesta primera edició del projecte és el 1r Open en cadira de rodes. Certamen que acollirà el Club Tennis Tarragona i s’emmarcarà durant la disputa de la RED CUP BMW Oliva Motor, torneig juvenil d’àmbit internacional que es disputarà del 13 al 19 d’abril a les instal·lacions del club de Cala Romana.

FOTO I NOTA DE PREMSA: Club Tennis Tarragona

Presentació_TTI

Share