Notícies

EL NEC WHEELCHAIR MASTERS ARRIBA A LES RONDES FINALS

L’Emilio Sánchez Academy està acollint aquesta setmana el NEC Wheelchair Masters. És la primera vegada en tota la història que aquest important esdeveniment se celebra a l’estat espanyol, on participen els vuit millors jugadors del món de tennis en cadira de rodes, tant en categoria masculina, com femenina i Quad.

El torneig, organitzat per la Federació Catalana de Tennis  amb la col·laboració de l’Emilio Sánchez Academy, ja arriba a les rondes finals després d’uns primers dies de competició que s’ha disputat amb el sistema Round Robin, on tots els jugadors han competit entre si. Els primers classificats es classifiquen per les semifinals. En el quadre masculí, el japonès Tokito Oda i el britànic Alfie Hewett ja han accedit a aquesta ronda, igual que la neerlandesa Diede de Groot en la prova femenina, i Niels Vink, Andy Lapthorne, Sam Schroder i Guy Sasson en Quad. Les finals es disputaran el diumenge 5 de novembre a partir de les 11h. Tots ells lluitaran per coronar-se com el millor tennista en cadira de rodes d’aquest any 2023.

Aquest matí s’ha fet la fotografia oficial del torneig amb Marina Bronchales, directora del torneig; Debora García, Tinent d’Alcalde de l’àrea de Benestar i Salut i regidora de l’Activitat Física i l’Esport de l’Ajuntament del Prat; Emilio Sánchez Vicario, CEO i cofundador de l’Emilio Sánchez Academy; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Alistair Williams, responsable del Wheelchair Tennis a la ITF; Marisa Sánchez Vicario, presidenta de la Fundación Emilio Sánchez Vicario; i Mico Margets, responsable del tennis en cadira de rodes de la RFET.

Jordi Tamayo assegura que  “estem molt contents d’estar a l’Acadèmia Emilio Sánchez acollint la trentena edició del NEC Wheelchair Master. És la primera vegada que es fa a Catalunya. Tenim l’oportunitat de veure els vuit millors jugadors en nois i noies, i això per a nosaltres és un repte. Posicionem el tennis català a nivell internacional i, a més,  tenim exponents com el Martin de la Puente, jugador número u espanyol i quart del món, i que entrena a casa nostra”.

Emilio Sánchez Vicario ha explicat que “és un torneig pioner aquí a Espanya, i a nivell mundial el circuit en cadira de rodes cada vegada va creixent més i agafant més importància. Ens fa molta il·lusió compartir l’organització d’aquest torneig. A més, aquests jugadors tenen històries increïbles i nosaltres que ens dediquem a l’educació,  tenim nens aquí vivint i que estan fent d’aplegapilotes. Així doncs, estan a prop d’ells i poden adonar-se de lo afortunats que són en comparació amb altres persones”.

Enllaç al vídeo de la foto oficial

 

Share