Notícies

El Màsters completa el primer cap de setmana amb 112 partits al Sícoris Club

El Màster Provincial de Tennis ha arribat al seu equador. La vuitena edició del campionat, organitzat per la Representació a Lleida de la FCT, completa avui diumenge el primer cap de setmana després de tres intensos dies de competició en els quals s’han celebrat un total de 112 partits en totes les categories.

Les instal·lacions del Sícoris Club acullen enguany un torneig rotatori entre els quatre clubs de la ciutat de Lleida que el pròxim cap de setmana viurà el punt àlgid amb la disputa de les semifinals (dissabte 25) i de les finals (26 de novembre) on es coronaran els millors de 2017.

Es coneixeran, per tant, els campions i campiones de les categories de benjamí fins a absolut i les dues categories de veterans (+35 i +45), a més a més del grup de cadira de rodes que se celebra sota el nom de Gran Premi Ortopèdia Rubio.

El Màsters Provincial congrega els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les proves puntuables del Circuit Provincial al llarg de l’any per tota la província i entrega els guardons als campions i sots campions en el transcurs de la Gala del Tennis Lleidatà. El torneig està coordinat pel Director Tècnic Provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto.Foto Masters-1 copia

Share