Notícies

El I Màsters Provincial “Wala” corona els millors jugadors lleidatans del 2010

Les pistes del Club Tennis Urgell han acollit durant els dos últims caps de setmana la disputa de la primera edició del Màsters Provincial Wala, una competició que ha coronat els millors de la temporada en totes les categories. La prova ha estat creada per la Representació Territorial a Lleida de la FCT amb l’objectiu de potenciar el Provincial. De fet, el Màsters, fent un símil amb el de l’ATP o el WTA, reuneix els vuit tennistes que han sumat més punts en els sis tornejos que conformen el Provincial de 2010 en les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, absolut i veterans tant masculins com femenins.  

Per donar més al·licient a la competició, la Federació regala 2.500 euros en txecs-regal per material esportiu a Wala per als dos primers classificats de cada grup. A més a més tant el campió com el finalista prendran part el proper dia 5 de febrer a un clínic especial que impartirà l’Albert Costa, director tècnic de la FCT, a les instal·lacions del CIT de Cornellà.

Els campions d’aquesta primera edició son: Alejandro Serret (CT Lleida) i Ares Teixidó (CT Lleida) en benjamins; Ivan Solans (CN Lleida) i Ares Llobera (CT Urgell) en alevins; Adrià Abella (CN Lleida) i Mila Milanovic (CT Urgell) en infantils; Guillem Secanell (CT Urgell) i Mila Milanovic (CT Urgell) en cadet; Guillem Secanell (CT Urgell) i Teresa Pladevall (CN Lleida) en júnior; Carlos Mòdol (CN Lleida) en Veterans +35, i Teresa Pladevall (CN Lleida) i Albert Larrègola (CT Lleida) en absolut.

I Masters Provincial Wala.

Share