El francès Rochette, campió a l’ITF de Reus.

El tennista francès, Laurent Rochette, cinquè cap de sèrie, va guanyar el torneig ITF Futures que es va disputar la passada setmana a les pistes del CT Reus Monterols, una prova dotada amb 10.000$ i disputada en pistes de terra batuda.

Rochette va superar a la final al jugador basc del CT Barcino, Andoni Vivanco, sisè cap de sèrie,  per un clar marcador de 6/1 i 6/1.

Per arribar a la final Rochette s’havia desfet de Georgi Rumenov en derrotar-lo per 4/6, 6/1 i 6/2 mentre que Vivanco s’havia classificat sense haver de  jugar en semifinals en aprofitar l’abandonament del tennista del Cercle Sabadellès, Marc Fornell.

Pel que fa a la competició de dobles, el títol va ser per a la parella formada per Pablo Martín i Agustín Boje, segona favorita en superar a la parella número 1, formada per Jordi Marsé i Pablo Santos per 7/6(4) i 6/3.

El francès Rochette, campió a l’ITFde Reus.