Notícies

EL FINLANDÈS EMIL RUUSUVUORI GUANYADOR DEL VII TORNEIG ARCADI MANCHON

El Club Tennis Montbui ha celebrat del 26 de maig al 3 de juny la setena edició del Torneig Arcadi Manchón de tennis, una competició ITF, puntuable per la classificació general de l’ATP que reuneix a l’Anoia, Santa Margarida de Montbui, tennistes de més de 20 països. En la seva majoria, són talents emergents que truquen a les portes de l’alta competició.

Ahir diumenge, esquivant la pluja, va tenir lloc la final d’aquesta setena edició en la que el finaldès Emil Ruusuvuori (512 Ranking ATP) s’ha imposat per 6-3 i 6-3 al rus Alexander Zhurbin (634 Ranking ATP)

Divendres es va disputar la final de dobles del Torneig en la que la parella formada per Evan Hoyt i Patrik Niklas-Salminen es va imposar per 6-2 6-7(7) [10-5] a Jordi Muñoz-Abreu i David Perez Sanz

Els organitzadors agraeixen especialment la tasca dels voluntaris, vinculats a Top Tennis i al CT Montbui, així com tots els patrocinadors i col·laboradors, i al seu esforç que han permès que el torneig tirés endavant.

Aquest 2018 el torneig s’ha presentat amb grans novetats, la millora de les instal·lacions del Club. L’empresa Top Tennis ha afrontat la construcció de la sisena pista i ha millorat el paviment i altres aspectes tècnics de les cinc existents. També s’han habilitat sales polivalents per oferir nous serveis i afavorir la formació en diferents àmbits relacionats amb el tennis (nutricionista, fisioteràpia, aula de formació, botiga de material especialitzat i encordatge, restaurant, …).

A més, es previst instal·lar càmeres laterals que permetran millorar el treball tècnic dels jugadors, es posaran càmeres generals per millorar el treball tàctic.  La competició, impulsada per l’equip de Top Tennis compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, la Federació Catalana de Tennis, així com una trentena d’empreses patrocinadores.

NOTICIA:Imma Jubert
FOTO: Francesc Lladó

MONTBUI

Share