Notícies

El CT Urgell celebra amb èxit el seu primer Open de Nadal

El Club Tennis Urgell va acollir recentment la primera edició de l’Open Tennis Twins de Nadal. El torneig ha estat creat amb l’objectiu de potenciar la competició de tennis durant les festes de Nadal a les nostres contrades i ha comptat amb les categories, des de benjamí a júnior, tant masculines com femenines. Al torneig hi van ser representants diferents clubs de Lleida i clubs de Tarragona, Castelló, Osca i Saragossa, fins a 139 nens i nenes van poder competir durant les vacances escolars sense haver de sortir de la nostra província.

Per fer-lo més atractiu, a més a més dels trofeus, el torneig ha repartit 1.000 euros en obsequis per a tots els participants, i obsequis especials per als dos primers classificats en material esportiu del patrocinador Tennis Twins.

Després de les finals, es va fer l?entrega dels trofeus, amb la presència del president del club, Màxim Miranda, el vicepresident, Ramon Llobera, els germans Luengo, representants de l’empresa patrocinadora, i el director de l’escola esportiva, Noé Pascual.

Foto Tennis Twins

Share