Notícies

EL CT TARRAGONA, SEU DEL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

El Club Tennis Tarragona acull, a partir del proper dissabte 22 de juny, el Campionat d’Espanya Cadet. Durant el cap de setmana, es disputaran les  fases prèvies i a partir de dilluns 24 es disputaran els quadres principals que acabaran decidint qui són els campions diumenge dia 30.  Al llistat d’inscrits figuren molts jugadors i jugadores del tennis català, el que posa de manifest, una vegada més, la força del tennis base català.   

L’acte de presentació del torneig, es va celebrar dijous 20 de juny i va comptar amb la presència del  president del CT Tarragona, Pere Lluís Bergadà, Javier Solé, Director Esportiu de la RFET, Toni Reig, Director del Consell General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Maria José López, Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mico Margets, de la RFET,  Joan Plana, Representat Territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, els directius del CT Tarragona Antonio Poveda (director del torneig) i Lluís Yebra i el Vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis Manel Albiac.

Manel Albiac, tarragoní i soci del CT Tarragona, destaca “que suposa un gran orgull per a la FCT que un any més se celebri un Campionat d’Espanya en un club del tennis català. A més a més, a nivell de competició, el CT Tarragona es sinònim de garantia organitzativa, com ha demostrat recentment amb l’exitosa organització dels Jocs del Mediterrani i la Red Cup.  Des de la Federació, animem a tot el tennis de la província de Tarragona i d’arreu del tennis català a que no desaprofitin l’ocasió de passar aquests dies pel club i poder veure els millors jugadors  de l’estat. A més a més, comptarem amb una gran representació de jugadores i jugadors catalans

FOTO: Diari de Tarragona

Cadet_espanya_CTT

Share