Notícies

El CT REUS MONTEROLS I EL CT TARRAGONA ES CORONEN AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL PER EQUIPS

El Club Tennis Reus Monterols i el Club Tennis Tarragona han estat els campions del Campionat de Catalunya Infantil per Equips – Trofeu J. Antoni Samaranch, disputat del 6 al 14 d’abril i que ha comptat amb la participació de més d’una setantena d’equips entre les cinc proves que s’han jugat.

En la divisió Or femenina, el CT Reus Monterols, que partia com a tercer favorit, es va desfer en la final del Centre Atlètic Laietània per 3/1. En les rondes prèvies, havien deixat pel camí el RCTB-1899, el CT Tarragona i el RC De Polo. En la divisió Argent, el campió va ser el CT Andrés Gimeno, que va superar al CDT Belulla per 3/2.

En l’Or masculí, el CT Tarragona “A”, segon favorit del quadre, va vèncer al RCTB-1899 “A” per 4/3. Abans, s’havien imposat al Centre Atlètic Laietània, el CE Emilio Sánchez i el CDT Belulla. El club tarragoní va fer doblet proclamant-se també campió de la divisió Argent. L’equip “B” va superar al CT de La Salut per 5/2. En el Bronze masculí, el CE Laietà va imposar-se al CT Torelló per 4/1.

Share