Notícies

El CT Lleida reuneix el futur del tennis estatal

Foto Grup-1 copia Foto Grup-1 copia

Les pistes del Club Tennis Lleida seran l’escenari, durant tota la setmana vinent, del Campeonato de España Mapfre de Tenis Cadete, torneig que comptarà amb la participació de quatre representants del club amfitrió. Aquests quatre tennistes (Ares i Aran Teixidó, Núria Pérez i Aleix Gaya) han assistit avui a la presentació del torneig. A l’acte hi han estat presents el president del CT Lleida, Jorge Culleré, el president a Lleida de la FCT, Ignasi Garcia; la regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra; el representant d’Esports de la Generalitat, Joan Segura, i el director tècnic del club, Ramon Melé, acompanyats dels vicepresidents Ramón Clapés i Natxo Fontova.

El Campionat d’Espanya oficial de la categoria es desenvoluparà entre els dies 19 i 25 de juny i aplegarà els millors jugadors espanyols de la categoria. Seran, concretament, 64 nois i 64 noies de fins a 16 anys d’edat, entre els que hi figuren tots els campiones i finalistes de la totalitat de campionats autonòmics que es disputen a l’Estat espanyol. El sorteig oficial se celebrarà demà diumenge a les 19.00 hores.

Entre la nòmina de participants destaca la que serà la cap de sèrie número 1, la lleidatana Ares Teixidó, que com la seva germana Aran –també cap de sèrie per definir– serà una de les rivals a tenir en compte en el quadre femení, on també es podrà veure en acció Núria Pérez, jugadora del CT Lleida que hi ha accedit per invitació. També ha rebut una wild card Aleix Gaya per participar en el quadre masculí.

El torneig arrancarà dilluns al matí amb els partits corresponents als individuals masculins, mentre que a la tarda es disputaran els partits de dobles femenins, una mecànica que es mantindrà en les jornades següents, sempre alternant els dos quadres.

Paral·lelament al torneig, se celebraran unes sessions de formació en què jugadors, tècnics i aficionats en general podran gaudir dels coneixements i de les experiències de professionals reconeguts del món del tennis, que oferiran la seva visió sobre temes diversos, com ara la preparació física, l’alimentació, la prevenció de lesions i altres aspectes tècnics. Així, el dilluns es comptarà amb la presència de Julián Casanova, fisioterapeuta de l’equip espanyol de Copa Davis, que oferirà una xarrada a partir de les 19.00 hores. El dimarts serà el torn per a David Sanz, director del Área de Docencia e Investigación de la Federación Española de Tennis (19.00 horas), i per a Xavier Segura, encordador oficial de l’equip espanyol de la Davis (20.00 hores), mentre que aquestes sessions es tancaran dimecres a les 20.00 hores amb Silvia Beatriz de la Cruz, llicenciada en INEF i especialista en nutrició i dietètica aplicada.

Share