Notícies

El CT Lleida, escenari del Espanya-França de Fed Cup

La prestigiosa Fed Cup, l’equivalent femení de la Copa Davis, tornarà a convertir Lleida en referent mundial del tennis els propers dies 16 i 17 d’abril. Espanya jugarà davant França el ‘play- off’ d’ascens al Grup Mundial a les pistes del Club Tennis Lleida.

El conjunt espanyol es va guanyar el seu accés a aquesta ronda després de derrotar el d’Estònia a Tallín per 4-1 en el Grup Mundial II. França, per la seva banda, arriba després de perdre contra Rússia a Moscou per 3-2 en la primera ronda del Grup Mundial després de deixar escapar un clar avantatge de 0-2. L’equip francès compta amb dues jugadores d’entitat, com són Marion Bartoli (15 del món) i Aravane Rezai (21).

Espanyoles i franceses s’han enfrontat en vuit ocasions (4-4). L’ultima vegada el 2005 a Aix en Provence a semifinals del Grup Mundial amb victòria de França per 3-1.

Cal recordar que la FCT, la RFET i el CT Lleida van signar un acord l’any 2009 per que la ciutat de Lleida fos seu de la primera eliminatòria jugada a Espanya durant els anys 2009, 2010 i 2011, en una forta aposta de Lleida pel tennis femení.

Equip espanyol de Fed Cup.

Share