Notícies

El CT Lleida es va omplir de solidaritat amb el Torneig Aremi

El Club Tennis Lleida es va omplir el pas-sat 16 de maig de solidaritat amb motiu del Torneig Tennis AREMI, una jornada que enguany complia el seu tercer ani-versari.
La cita és fruit de la unió d’esforços entre l’Associació AREMI, el Club Tennis Lleida i la Federació Catalana de Tennis a Llei-da. Sota el lema ‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’, l’activitat va començar al matí amb un torneig familiar entre pares i mares i fills i filles en el qual van participat 15 parelles en representació de diferents clubs de Lleida.
En acabar, es va dur a terme la presen-tació oficial de la Selecció Lleidatana de Tennis, un dels projectes més emblemà-tics de la Representació Territorial que el pròxim mes d’octubre entrarà i jugarà a l’Acadèmia de Rafa Nadal a Manacor.

A la tarda va arribar l’hora per a l’acte central, el torneig de dobles, que va comptar amb la parti-cipació de 16 parelles i l’organització del Direc-tor Esportiu del CT Lleida, Ramon Melé. Entre altres, hi han estat presents jugadors com Jordi Arrese, plata als Jocs Olímpics de Barcelona’92 i que l’any passat ja va ser present a Lleida a la segona edició del torneig, Jordi Bardou i Martí Valentí. També van jugar el president del CT Lleida, José Luis Solans i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, el representant d’Esports de la Generalitat, Joan Segura i el diputat Paco Cerdà.
L’acte de lliurament de premis va donar pas a un sopar que va tenir com a escenari els jardins del club.

Però pel damunt dels resultats, la jornada va cobrir amb el que era el seu gran objectiu, que no era altre que recollir fons per al centre AREMI, que any rere any, i gràcies a les aportacions d’aquest torneig i a actuacions com la que promou el programa Agenda 21 de l’Ajuntament de Lleida, pot anar incorporant nous elements al seu centre. De fet, i aprofitant la presentació del torneig, es va inaugurar l’ampliació del jardí sensorial i del nou gronxador del pati del centre.

Aremi CT Lleida

Share