EL CT BARCINO I EL TENNIS BELULLA, CAMPIONS DE CATALUNYA DE 3a CATEGORIA PER EQUIPS

El CT Barcino, en categoria femenina, i el Tennis Belulla en la masculina, es van proclamar campions del Campionat de Catalunya de 3a Categoria per Equips Femenins i Masculins – Trofeu J.M. Bofill, celebrat del 25 de febrer al 26 de març.

El CT Barcino, segon cap de sèrie del campionat, es va proclamar campió de la prova femenina després de vèncer en la final al CT Sabadell per 3/1. Abans, s’havien imposat al CE Valldoreix (3/1) i el Tennis Belulla (4/0).

En la prova masculina, el Tennis Belulla va superar el CT Vic per 4/3. En les rondes prèvies, s’havien imposat al CE Valldoreix (5/2), el CT Barcino (4/1), i el CT Lleida (4/1). En la divisió ARGENT, el Tennis Torelló va vèncer en la final al GEIEG per 4/3.