EL CT BARCINO, CAMPIÓ DE CATALUNYA JÚNIOR PER EQUIPS MASCULINS

El diumenge 22 de gener es van celebrar les finals del Campionat de Catalunya Júnior per Equips Masculins – Trofeu “Lis” Arilla amb victòria final per al CT Barcino en la divisió OR, i el Club Tennis d’Aro en la divisió ARGENT.

En la categoria OR, el CT Barcino, segon cap de sèrie del torneig, es va imposar en la final al CT Vic per 4/1 a les instal·lacions del club barceloní. Manel Lázaro, Milan Markovits, Alex Álvarez, Samat Gabdullin i José Luis Marcos van ser els jugadors que van formar part de l’equip guanyador.

En la categoria ARGENT, el Club Tennis d’Aro, amb Oriol Font, Álex Mondon, Álex Cracana, Nathan Walters i Adrià Vall-Llosera a l’equip, es va proclamar campió en superar al CT Set Ball per 5/0.