Notícies

EL CT BARÀ, SEU DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2019

El CT Barà acull des d’aquest dilluns 22 de juliol, el Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer In Memoriam. D’aquesta manera, el campionat de referència del tennis català, torna de nou a un dels clubs més importants de la història del torneig. El club tarragoní va ser organitzador del Campionat de Catalunya en nombroses ocasions durant la dècada dels 90 i la primera dècada dels 2.000, en honor al Sr. Joan Margets i Ferrer, fundador del CT Barà i figura rellevant del tennis català.

El Campionat de Catalunya 2019, dona inici aquest dilluns 22 amb la disputa de la fase prèvia del quadre masculí i femení, que compta amb 32 inscrits en cadascuna de les categories.

El quadre final donarà inici el dijous amb la disputa dels quarts de final. Les finals individuals del Campionat de Catalunya 2019, es celebraran diumenge 28 a partir de les 10.00. En primer lloc es celebrarà la final femenina i a continuació, la masculina.

El Torneig compta amb 3.000€ en premis en metàl·lic i presenta com a gran novetat la implantació del sistema In&Out i el sistema Diamond Pro de Foxtenn, sent el primer cop a nivell estatal que s’empra aquest tecnologia en un torneig d’àmbit estatal.

Share