EL CT SABADELL I EL RC DE POLO GUANYEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 3ª CATEGORIA PER EQUIPS

El Club Tennis Sabadell, en categoria femenina, i el RC De Polo de Barcelona, en la masculina, han estat els campions del Campionat de Catalunya de 3a Categoria per Equips – Trofeu J.M. Bofill després de superar en la final al CT Barcino  (3/2) i el Nou Tennis Belulla (5/2), respectivament.

Mireia Clemot, Natàlia Madrid, Anna Miguel Ivern i Yolanda Clemot van ser les integrants de l’equip campió, el CT Sabadell. En les rondes prèvies, havien superat el CT Vic (3/1) i el CE Valldoreix (3/1).

Per la seva banda, l’equip del RC De Polo va estar format per Eduardo Pobes, Pepe Vilar, Fernando Llorens, Joan Villaseca i Borja Malet. En aquest cas, per arribar a la final s’havien imposat al CN Lleida (5/0), el CT Torelló (5/2) i el CT de La Salut (4/1).

En la divisió Argent de la categoria masculina, el campió ha estat el Club Tennis Tarragona, que va superar en la final al Club Esportiu Laietà per 4/1, amb Genís Ribas, Eugeni Bernad, Alex Valeriano, Marc Boada i Pedro Gutiérrez a l’equip. Amb aquest triomf, el club tarragoní ascendeix a divisió Or.