Notícies

El circuit TTK Warriors al CE Vallpineda

La darrera setmana de juliol es va disputar a les pistes del Club Esportiu Vallpineda de Sant Pere de Ribas un torneig del circuit “TTK Warriors-2010”, en categories benjamí, aleví i masculí.

L’infantil masculí el va guanyar el jugador del STC Castrourdiales, David Herrerias, primer cap de sèrie, que es va imposar a la final al tennista català del Open SC, Carlos Donat per 6/4 i 7/5. Pel que fa a l’infantil femení, la victòria va ser per la tennista del Open SC, Anastasija Homutova (4)  que va derrotar a la final a la seva companya de club, l’alemanya Meike Vorschel, per 6/2 i 6/2.

L’aleví masculí el va guanyar el representant del CT de la Salut, Pol Amoros, primer cap de sèrie, en imposar-se a la final al quart favorit, el jugador del CN Lleida, Nestor Giribet. En el quadre femení, la victòria va ser per la tennista catalana del Topten TC, Marina Bassols, segona favorita, que va derrotar a la primera favorita, la jugadora del CT de la Salut, Alba Cortina, per 6/2 i 6/3.

Finalment, el benjamí masculí se’l va emportar el jugador del CT Lleida, Alejandro Serret, primer cap de sèrie, en derrotar a la final al cinquè favorit, el tennista del CE Laietà, Àngel Hernández, per 6/3 i 7/6(3). La triomfadora al quadre femení va ser la tennista del Open SC, Laura López, primera favorita que va superar en el darrer partit a la jugadora del CST Cunit, Marta del Pino, tercera favorita, per 6/4 i 6/4.

El circuit TTK Warriors al CE Vallpineda

Share