El Circuit Absolut de la FCT a l’Accentennis l’Hospitalet

Les pistes de ‘Accentennis l’Hospitalet han estat l’escenari de dues proves del Circuit Absolut de la FCT en els darrers quinze dies.

En la primera de les competicions, el títol en categoria masculina va ser pel jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, primer cap de sèrie, que es va imposar a la final al tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca per 7/5 i 7/5. A les semifinals Vargas havia derrotat per 6/4 i 6/4 al tennista del CE Laietà, Adrià Mas i Roca havia eliminat al del CT Barcino, Nicolas Soriano, per 6/3, 5/7 i 6/3.

Pel que fa a la competició femenina, el triomf final va ser per la tennista del RCT Barcelona-1899, Claudia Herrero que, malgrat no ser cap de sèrie, es va imposar a la final a la jugadora del CT Sabadell Josephine Bovalem, sexta favorita, per 6/2 i 6/2. A les semifinals, Herrero va vèncer a la jugadora del CT Sabadell, Marina Guinart, per 6/3 i 6/3 i Bovalem a la representant del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova, per 6/1 i 6/2.

I la darrera setmana es va jugar la segona prova consecutiva a les mateixes instal·lacions.

En aquesta ocasió, el títol masculí va ser pel jugador del CE Laietà, Adrià Mas, quart favorit, que va derrotar a la final al seu company de club Cristian Batlle, que no era cap de sèrie, per 6/1 i 7/6(4). Per arribar a la final, Mas havia eliminat en semifinals al primer favorit, Marc Lluis Vargas per 7/6(6) i 7/6(4) i Batlle al seu company de club, Roger Pérez, desè favorit, per 7/6(0), 6/7(6) i 6/2.

I el títol en categoria femenina va ser per a la brasilera Marina Cernea en superar a la final a Josephine Bovalem, que va perdre la seva segona final consecutiva, per un marcador de 6/4 i 6/2. Cernea havia derrotat en semifinals a Patricia Fargas, del RCT Barcelobna-1899, per 6/4 i 6/2 i Bolvalem havia eliminat a la basca Amaia Ormazabal per 6/1 i 6/4.

Adria Mas (dreta) campió i Cristian Batlle, sotscampió de lAbsolut de l'Hospitalet