Notícies

El Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron acollirà el Barcelona Ladies Open 2011

El Barcelona Ladies Open – Gran Premi Catalunya es disputarà del 23 al 30 d’abril a les pistes de l’emblemàtica instal·lació que gestiona la FCT i en la que ja es va celebrar l’any 2007.

Aquesta ha estat la principal novetat de la presentació d’aquesta competició que s’ha dut a terme al “Tennis Museum” de la FCT ubicat en l’esmentada instal·lació.

L’acte, presidit per Arantxa Sánchez Vicario i José Luis Rivera, directors del torneig ha comptat també amb la presencia d’Eduard Reñé, del Institut Barcelona Sports de l’Ajuntament de la ciutat i dels presidents de la RFET, José Luis Escañuela i de la FCT, Francesc Orriols.

També s’han afegit a l’acte la tennista Carla Suárez, el seu entrenador, Xavier Budó i el seleccionador espanyol de Fed Cup, Mico Margets, entre d’altres personalitats del món del tennis i d’una nodrida presencia de presidents dels principals clubs catalans.

Encara que a hores d’ara s’esta treballant en la llista de participants, es pot confirmar la presencia de tennistes importants com ara: Dinara Safina, Carla Suárez, Sara Errani, Lourdes Domínguez, Aleksandra Wozniak, Núria Llagotera, Arantxa Parra o Lucia Safarova.

Arantxa i Rivera han explicar que, malgrat les creixents dificultats econòmiques, la il·lusió per mantenir a la ciutat un torneig femení de primer ordre els porta a lluitar cada any per intentar superar l’edició anterior.

Presentació del Barcelona Ladies Open 2011 - Gran Premi Catalunya.

Share