Notícies

El CE Sánchez-Casal, Campió de Catalunya Aleví Femení

L’equip del CE Sánchez-Casal (antic Open SP), quart cap de sèrie de la competició, es va proclamar Campió d catalunya per Equips Alevins Femenins “A” Or, Trofeu Manuel Orantes, en derrotar al CT Lleida, segon favorit, per 3 victòries a 2 en la final disputada a les pistes del club de la Terra Ferma.

Per arribar a la final, el CE Sánchez-Casal s’havia desfet en primera roda del CVT de la Salut, en segona havia eliminat al CST Cunit i en semifinals va deixar fora de competició al màxim favorit, el CT Tarragona per 3 a 1. Pel que fa al recorregut del CT Lleida cal dir que va debutar eliminant al RC de Polo, per deixar fora de combat, en segona, al CT Manresa. A les semifinals, les lleidatanes es van imposar al CN Sant Cugat per 3 a 2.

Aquests van ser els resultats dels partits de la final:

VICTÒRIES CE SÁNCHEZ.-CASAL

River Hart a Ares Teixidó per 6/0 i 6/1

Francesca Jones a Aran Teixidó per 6/0 i 6/2

Rebeca Masarova a Laura Manciñeiras per 6/0 i 6/0

VICTÒRIES CT LLEIDA

María Teixidó a Antonela Stoica per 0/6, 6/3 i 6/3.

Ares Teixidó/Aran Teixidó a Antonela Stoica/River Hart per 6/3 i 6/3

Pel que fa a la categoria “A” Argent, el títol va ser pel CT Salt les Guixeres, primer favorit, que es va imposar a la final al CT Sabadell, segon cap de sèrie, per 3 victòries a 2. La categoria “A” Bronze la va guanyar el TC Badalona, segon favorit, en imposar-se a la final al CT Blanes, primer cap de sèrie, per 3 victòries a 1. Finalment, el Campionat per equips “B i C” el va guanyar el CT Barcino, màxim favorit, derrotant a la final al segon cap de sèrie, el CT Tarragona, per 4 a 0.

Equip aleví femení del CE Sánchez-Casal, Campió de Catalunya 2011.

Share