Notícies

El CE Laietà, campió de Catalunya Júnior Masculí 2011.

L’equip del CE Laietà, quart cap de sèrie, es va proclamar Campió de Catalunya per Equips Júniors Masculins “A” Or, Trofeu “Lis” Arilla, en derrotar a la final disputada a les seves pistes al CT Tarragona, tercer favorit, per 4 victòries a 3.

Per arribar a la final, el CE Laietà va eliminar als vuitens de final al CN Lleida per 5 a 0. A quarts de final va derrotar, també per 5 a 0,  al CT Mataró i a les semifinals va repetir marcador davant del segon favorit, el CT Barcino. Per la seva part, el CT Tarragona havia eliminat  en primera ronda el CT Urgell, en segona al CT Lleida i a les semifinals havia deixat fora al primer favorit, el RCT Barcelona-1899 a qui va vèncer per 5 a 2.

Aquests van ser els resultats dels partits de la final:

VICTÒRIES CE LAIETÀ

Jaume Pla a Kevin Garcia per 6/1 i 6/3

Eduard Casas a Gerard Platero per 6/2 i 6/2

Roger Pérez a Alex Valeriano per 6/0 i 6/0

Collado/Pla a Jordà/Valeriano per 6/0 i 6/1

VICTÒRIES CT TARRAGONA

David Jordà a Marc Collado per 6/4 i 6/4

Pablo Gor a Adrià Mas per 6/4 i 6/4

Garcia/Gor a Pérez/Mas 6/4, 2/0 i abandonament.

Pel que fa a la categoria “A” Argent, resta per disputar-se la final que protagonitzaran el Cercle Sabadellès, primer favorit, i el CST Cunit, segon cap de sèrie, a les pistes del primer, en data encara per decidir.

El perdedor d’aquest final jugarà la promoció a categoria  “A” Or enfrontant-se el CT Sabadell.

Pel que fa a la categoria “B i C”, el triomf va ser pel CE Laietà B, primer cap de sèrie, que va derrotar a la final al CT Mataró B, segon favorit, per 4 a 1.

CE Laietà, Campió de Catalunya Júnior Masculi 2011.

Share