Notícies

El CE Laietà, Campió de Catalunya Infantil Masculí

L’equip masculí del CE Laietà, segon cap de sèrie, es va proclamar Campió de Catalunya per Equips Infantils “A” Or, Trofeu JA Samaranch, en derrotar a la final disputada a les seves pistes al màxim favorit de la competició, el CT de La Salut, per 4 victòries a 3.

Per arribar a la final, el club campió va deixar fora de concurs Al CT Andrés Gimeno, al que va vèncer per 5 a 0 en primera ronda. Pel mateix marcador va superar al CT Torelló als quarts de final mentre que a les semifinals es va imposar al CT Canet també per 5 a 0.

Per la seva part, el CT de La Salut va guanyar per 4 a 1 al CT Tarragona en primera ronda i al RCT Barcelona-1899, per 5 a 0 als quarts de final. Ja a semifinals es va imposar al CT Barcino, tercer favorit, per 4 victòries a 1.

Aquests van ser els resultats de la igualadísima final:

VICTÓRIES DEL CE LAIETÀ

 Marc Milà a Pol Amorós per 5/7, 6/1 i 6/0

 Artur Schmidt a David Català per 6/3 i 6/3

 Marc Santamaría a Marc Roura per 6/3 i 6/3

 Milà/Schmidt a Amorós/Català per 6/2 i 6/0

VICTÒRIES DEL CT DE LA SALUT

 Eduard Güell a David González per 4/6, 6/0 i 6/1

 Jan Pallarés a Gerard Massó per 6/1 i 7/5

 Güell/Pallares a Gonzàlez/Santamaría, 6/2, 3/6 i 11/9

A més dels jugadors que van disputar els partits de la final, a l’equip del CE Laietà també hi figuraven: Adil Tleshov i Ferran Fontanellas.

Cal destacar l’alta qualitat del tennis exhibit pels participants i. especialment, el fair-play de jugadors, tècnics i públic que van convertir aquesta final en una autèntica festa.

Les finals de la resta de categories d’aquest campionat estan programades pel proper cap de setmana excepte la dels equips “B i C” que es previst que es disputi el 26 de març.

CE Laietà, Campió de Catalunya per Equips Infatils Masculins 2011.

Share