Notícies

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA, EL 28 DE SETEMBRE A VILANOVA I LA GELTRÚ

La platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, acollirà el Campionat de Catalunya de Tennis Platja Absolut i Sènior +35 el proper dissabte 28 de setembre. El torneig serà organitzat conjuntament per la FCT i el CT Vilanova, club que aquest any s’ha sumat a l’activitat federativa de tennis platja.  A més a més, el torneig comptarà amb 1.500€ de premis en metàl·lic: 750€ per al quadre masculí de 1a categoria i 750€ per al quadre femení de primera categoria.

El Campionat de Catalunya absolut, estarà conformat novament de dues categories:

  • 1a categoria (federada):  Per competir en aquesta categoria, és imprescindible la possessió de la llicència federativa. Es celebrarà en categoria masculina i femenina. A més a més, les parelles campiones tenen accés directe al quadre final del Campionat d’Espanya 2020.
  • 2a Categoria (amateur): No cal disposar de llicència federativa per competir en aquesta categoria. Es celebrarà en categoria masculina, femenina i mixtes.

 

Inscripció limitada:

  • 1a Categoria*(Masculí i  Femení): màxim de 16 parelles (s’accedirà a aquest quadre segons última actualització del rànquing RFET. En el cas de que hi hagi jugadors/es que no superin el tall, podran accedir a la 2a categoria). Cal disposar de llicència federativa en vigor.
  • 2a Categoria**(Masculí i Femení): màxim de 16 parelles. Accés sense disposar de llicència federativa, però amb  preferència d’accés pels jugadors i jugadores amb llicència en vigor.
  • Senior +35*: màxim 8 parelles per categoria. Cal disposar de llicència federativa en vigor.
  • Mixtes**: màxim de 16 parelles. Accés sense disposar de llicència federativa, però amb preferència d’accés pels jugadors i jugadores amb llicència en vigor.

*En cas d’haver-hi més parelles que places ofertades, l’accés al quadre es determinarà pel criteri del millor rànquing conjunt de la parella, i en cas d’igualtat en aquest criteri, per sorteig entre els aspirants.

** En cas d’haver-hi més parelles que places ofertades i un cop incloses les parelles amb llicència federativa, l’accés a la resta d’inscrits es serà per sorteig.

Es podrà realitzar inscripció en un màxim de dues proves:

  • Absolut 1a categoría / Sènior +35
  • Absolut 1a categoría / Mixte
  • Absolut 2a categoría / Sènior +35
  • Absolut 2a categoría / Mixte

Preu inscripció (per jugador)

Primera prova: 15€ federat / 20€ no federat
Segona prova (dobles mixtes): 10€ federat / 15€ no federat.  En el cas de voler competir en una segona competició i aquesta sigui federada, el preu inscripció serà de 15€.

Timming

Inscripcions: fins el  23/09/2019

Llistat Acceptats: 24/09/2019
Sorteig: 25/09/2019
Quadres i Ordre de joc: 25/09/2019

CATALUNYA TP

 

Share